Computer og IT

Tjen penge på at blogge

Hvadenten man er en virksomhed, som gerne vil have sit navn ud på en hurtig, billig og effektiv måde, eller om man er en del af de danske influencers, som vinder større og større indpas på nettet, så er Weablog stedet at starte.
Danske bloggere kommer mere og mere frem, og de fungerer perfekt som en pålidelig reklame. Dels fordi det typisk er private mennesker, som er blevet kendt gennem deres blog, og fordi de tager branding til et helt nyt niveau. Via de sociale medier, kommer de frem med både produktkendskab, produktudbredelse samt egen mening om et givent produkt, og det er derfor langt nemmere at få brandet sit produkt den vej igennem, i stedet for at skulle bruge tid og penge på en større markedsføringskampagne, hvor segmentering og målgruppeanalyse først skal gennemtærskes, inden man kan lancere den egentlige produktkampagne.

Weablog er et netværk af bloggere, som strækker sig i Danmark, Tyskland og Holland. Som virksomhed er det både nemt og forholdsvist billigt at købe blogindlæg, hvorigennem man kan få markedsført sit produkt. Det vil sige, at man altså hyre en blogger til at skrive en tekst om sit produkt, hvorigennem man får det udbredt og reklameret for. Forud for en publicering af et givent blogindlæg, foretages der via Weablog et autochek. Autocheckket sikrer, at alle indlæg lever op til standarderne i forhold til korrekte søgeord, links med videre. Dette er en garanti for, at man som virksomhed udelukkende betaler for tekster og indlæg, som der rent faktisk lever op til de specifikke krav.

Som blogger kan man meget nemt tjene penge ved at skrive disse blogindlæg. Som blogger skal man ikke selv opsøge de virksomheder, som gerne vil have promotion via Weablog. Weablog sørger nemlig for at være bindeled mellem henholdsvis virksomhed og blogger. Ud fra en individuel vurdering af en blog, prissætter Weablog hvor meget, man som blogger kan tjene for hvert enkelt indlæg man skriver.

Vil man vide mere, kan man med rette Find danske bloggere her

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close