Hus og have

At rejse er at leve


At rejse er at leve, det har vores folkekære forfatter Hans Christian Andersen engang så klogt udtalt, og hvor har han dog bare haft ret i dette udsagn , og det holder den dag idag!. Det er nemlig, når vi sat ud af spillet i form af at være væk fra vores trygge kendte hverdag og ud i den store verden, at vi mærker livets puls maksimalt.Mødet med andre kulturer, anderledes måder at leve livet på, det vækker os fra vores Tornerosesøvn, og gør os opmærksomme på, at hvor fantastisk livet er, og hvor meget forskellige lande og kulturet har at byde på. Så der er alle mulige gode grunde til at komme ud og opleve det hele, skaber minder for livet og få gode oplevelser med hjem, det er livet, så det er bare med at pakke rejsekufferten og komme afsted sammen med venner, familie eller kæresten. Livet er så kort, og det er bare med at presse alt saft og kraft ud af dette dejlige liv!.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button
Close