Industri og Erhverv

Ber fem gange om dagen?

Islam er en monoteistisk religion, der opstod i det 7. århundrede e.Kr. Den er baseret på læren fra profeten Muhammed, som muslimerne mener var Guds sidste budbringer. Islam er den næststørste religion i verden med over 1,8 milliarder tilhængere på verdensplan.

Islam er baseret på fem centrale søjler: troen på én Gud, bøn, velgørenhed, faste under ramadanen og pilgrimsrejse til Mekka. Muslimer tror på én uskabt Gud, som har skabt universet og alt, hvad der findes i det. De tror også på Allahs engle, profeter, skrifter og prædestination.

Muslimer beder fem gange om dagen med ansigtet mod Mekka. Det forventes, at de giver velgørenhed til dem, der er i nød, og at de afholder sig fra at spise, drikke og have seksuel aktivitet i dagtimerne i løbet af ramadanen. Muslimer skal også foretage en pilgrimsrejse til Mekka mindst én gang i deres liv, hvis de er i stand til det.

Islam er ofte kendetegnet ved sine strenge moralkodekser og forbud mod alkohol og svinekød. Muslimer forventes at opretholde høje standarder for ærlighed, integritet og retfærdighed i deres personlige forhold og interaktion med andre.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button