Ferie og lejligheder

En Oase af Fred og Ro på Møn

Fordybelse i naturskønne omgivelser

Her er der plads til fordybelse og i rolige omgivelser i et med naturen kan du stå op til synet af en vidunderlig havudsigt https://www.studiegaarden.com/our-history-1. Et kunstnerrefugium og bed & breakfast på Møn tilbyder den perfekte ramme for par eller enlige i alle aldre, der søger et pusterum fra hverdagens stress. Denne perle ved Østersøen er ideel til afslapning og inspiration.

En naturoplevelse udover det sædvanlige

Området omkring kunstnerrefugiet er fyldt med smukke landskaber og unikke naturoplevelser. Der er gode muligheder for forskellige vandreture langs stranden, i Fanefjord skov og gennem det Mønske landskab, som er Danmarks første UNESCO Biosfæreområde. Her kan man virkelig mærke naturens ro og skønhed, hvilket gør det til et ideelt sted for stjernekiggeri. Når tusmørket sænker sig, træder tusindvis af stjerner stille frem på UNESCO’s blåstemplede ”dark sky”.

Luksuriøse rammer og historisk flair

Dette bed & breakfast er ikke kun et sted for fordybelse i naturen, men også et sted hvor historie og luksus mødes. Det er en nybygget firlænget gård, beliggende blot 150 meter fra Østersøen. Gården modtog i 2020 Møns “Bygnings- og Landskabskultur pris” for nybygning, hvilket vidner om dens skønhed og kvalitet. De eksklusive værelser byder på moderne komfort og stil, samtidig med at de bevarer en historisk charme.

Kunst og kultur ved havet

Udover de naturskønne omgivelser og komfortable værelser, byder kunstnerrefugiet også på kulturelle oplevelser. Gården huser en lille boutique med et udvalg af fotokunst, kort og bøger designet af fotograf Egon Gade og grafisk designer Lene Arevad. Dette skaber en unik atmosfære, hvor gæsterne kan nyde kunst i forskellige former, samtidig med at de opholder sig i de smukke omgivelser.

En perfekt destination for afslapning og inspiration

Et ophold på dette kunstnerrefugium og bed & breakfast på Møn er en uforglemmelig oplevelse. Med en fantastisk beliggenhed tæt på havet, naturskønne omgivelser, og et fokus på fred og ro, er det den perfekte destination for dem, der søger at fordybe sig i naturen og finde inspiration. De eksklusive værelser og kulturelle tilbud gør det til et sted, hvor man kan nyde både afslapning og kreativitet i fulde drag.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button