Ferie og lejligheder

Alt om Houston – Rumbyen!

Houston, vi har et problem… Hvor meget ved du egentlig om rumbyen? Hvis dit svar er “ikke meget”, så er du kommet til det rette sted! I dette blogindlæg vil vi udforske alt, hvad der er værd at vide om Houston – fra den rige historie til de mange attraktioner. Læs videre for at lære alt om Houston!

Houston blev grundlagt i 1836 af to ejendomsentreprenører, John Kirby og Augustus Chapman Allen. Byen blev opkaldt efter Sam Houston, som var den første præsident for Republikken Texas. Oprindeligt var Houston blot en lille handelspost ved Buffalo Bayou. Den voksede dog hurtigt til en blomstrende metropol takket være den blomstrende bomuldsindustri. I 1860 var Houston en af de største byer i Texas med en befolkning på over 9.000 indbyggere.

Under borgerkrigen fungerede Houston som hovedstad i Texas og var et vigtigt center for skibsbygning. Efter krigens afslutning fortsatte Houston med at vokse i et hurtigt tempo. Byens havn blev en af de travleste i Amerika, og i 1900 havde Houston over 78.000 indbyggere. I dag er Houston den fjerdestørste by i USA med en befolkning på over 2 millioner mennesker.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button