Boligindretning

Antikmesse

Det er efterhånden blevet populært med antikviteter, messer og loppemarkeder. Derfor bør man heller ikke snyde sig selv for at brsøge https://antikmesse.dk/, hvis man er interesseret i disse ting. Antikmesse er Danmarks største antik- og Kunstmesse, og de afholder antik- og kunstmesser løbende. Hvis man går ind på https://antikmesse.dk/, som i øvrigt er en rigtig flot og overskuelig hjemmeside, kan man lynhurtigt se, hvornår næste messe finder sted. Her har man også mulighed for at tilføje messeaktiviteterne til sin kalender, så man bedre kan huske, hvornår de næstkommende messer finder sted.

Den næste messe, som www.antikmesse.dk afholder i i juli måned 2019. Messen finder sted i Rofi-Centret i Ringkøbing, og messen varer fire dage. Der er åbent alle dage i messeperioden fra 11:00-17:00, så man har det meste af dagen til at komme og snuse og ikke mindst købe nogle af alle de flotte varer, der er sat til salg på messen. Udover messen i Rofi-Centret i Ringkøbing, er der om lørdagen fra klokken 6:00-13:00 også et loppemarked i Ringkøbing, hvor udstillerne sælger ud af deres antikke loppegodter på Ringkøbing Torv.

På antikmessen findes et kæmpe udvalg af antikviteter, både når det kommer til store ting som chartoler, reoler, skriveborde og sofaer, såvelsom mindre ting som malerier (disse kan naturligvis også være store), legetøj, smykker, porcelæn og meget meget mere. Er man eksempelvis på udkig efter et særlig spisestel i porcelæn, eller et maleri fra en af romantikkens mange kunstnere, ja så kan det være, at man kan finde det på antikmessen. Man bør ikke snyde sig selv for et besøg, og på messen er det både unge og ældre, der kommer og kigger og handler, og alle er velkomne.

Vil man læse mere om de mange messer, kan man med rette gå ind og kigge nærmere på www.antikmesse.dk

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button