Sport og friluftsliv

Bliv klar til OCR-løb med gear fra OCR Vikings!

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med OCR-løb? Eller er du måske i forvejen en rutineret OCR viking?
Ligemeget hvad tilfældet er, så skal du bruge noget ordentligt gear til at bevæge dig rundt i – noget som kan holde til lidt af hvert!

OCR står for Obstacle Course Racing, og er ligesom navnet beskriver det; et forhindringsbaneløb.
Du finder på et løb som dette en masse forskellige forhindringer, og alt efter hvilket OCR-løb du deltager i, så er nogle hårdere end andre, nogle er mere beskidte end andre, og meget mere.
Det er en utrolig fed oplevelse især hvis man kan lide at teste kræfter med en masse forskellige forhindringer, mens du er fysisk aktiv hele løbet igennem.
Hvis vi tager udgangspunkt i et meget kendt, dansk OCR-løb som Nordic Race så finder du heri forhindringer som log carrying, rabbit hole og mudder-rollers – så det er både fysisk udfordrende, beskidt og skide skægt!

Hos OCR Vikings finder du to engagerede og erfarne OCR-løbere som har forsøgt at gøre OCR-løb nemmere og bedre for dig, ved hjælp af unik og holdbart kvalitetsgear, som også kan skabe et fællesskab gennem tøjet og andet gear fra mærket.
Sortimentet består af blandt andet t-shirts, short og svedbånd i fede designs, som er af super kvalitet for at det kan holde til lige præcis de udfordringer som en OCR-bane kan byde dig på.
OCR-løb kan skabe et stærkt fællesskab mellem fremmede og bekendte, hvilket også er noget som OCR Vikings forsøger at bygge op ved hjælp af deres brand.
Du kan desuden finde en kalender over kommende OCR-løb på OCR Vikings hjemmeside, og melde dig til Spartan Race.

Kunne du tænke dig at læse mere, og tjekke OCR Vikings fede sortiment ud af ocr clothes? Så tag et klik forbi deres hjemmeside i dag.
Måske får du blod på tanden til at afprøve et OCR-løb, hvis du aldrig har gjort det før?

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button