Ukategoriseret

Brugt IT

Hver dag kasseres rigtig meget brugt, men fuldt eller delvist IT-udstyr, Verden over. Afskaffelsen af brugt IT-udstyr er ikke alene et ressourcespild, såfremt det stadig virker, det er også en belastning for miljøet. Derfor er det vigtigt, at vi genanvender så meget som overhovedet muligt. I de senere år er flere ‘refurbish’ eller genbrugsbutikker for IT og telefoni dukket op. Her kan både erhvervsdrivende og private for en brøkdel af nyprisen, erhverve sig nyt brugt it og telefonudstyr, som er fuldt ud funktionsdygtigt, men til en langt billigere pris, end hvis man gik ud og købte det som ubrugt.

En af disse virksomheder er den danske virksomhed Brugt-it.dk, der køber virksomheders aflagte IT-udstyr, som de, altså virksomhederne, af den ene eller anden grund ikke længere skal bruge. Det kan eksempelvis være, at virksomheden har en politik om, at alt IT-udstyr skal skiftes indenfor en periode på 3 år, eller man har startet udbudsrunde, hvor udbudet er vundet af en anden it-leverandør, end den man i forvejen havde.

Uanset hvad så kan der være mange grunde til, at virksomheder kasserer sit IT-udstyr, og da meget af det som oftest intet fejler, ligger der masser af timer i tingene, som kan bruges af andre. Hos Brugt-IT bliver alt udstyr renset, konfigureret og nulstillet. Dels for at ingen skal kunne se, hvad der tidligere har ligget på eksempelvis en computer eller en server, og dels for, at den nye ejer får et så nyt produkt som overhovedet muligt. Hos Brugt-IT køber man udelukkende IT, som er mellem 1 og 6 år gammelt. På den måde sikrer man, at man ikke ender ud med et lager, bestående af forældet IT, som ikke kan sælges. Derudover er det udelukkende IT-udstyr, som stadig er funktionsdygtigt, som Brugt-IT opkøber. Vil man læse mere om Brugt-IT, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside: https://brugt-it.dk/

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button