Ukategoriseret

Byggeri i byen

I den by hvor jeg bor, bliver der bygget enormt mange nye boligere. Jeg synes, det er en god idé, da det er en studieby, og der derfor er mangel på boliger til de unge. Så det vil sige, jeg synes, det er en god idé, såfremt i hvertfald nogle af de bygninger, der bygges, også er ungdomsboliger, hvilket det er. Nogen gange oplever jeg, at hvis jeg ikke har været i et bestemt område i byen i nogle uger, og jeg så kommer der igen, ja så kan der i mellemtiden være bygget nye boligere. Jeg tænker ikke, at byerne i Danmark nogensinde bliver så store som storbyerne i udlandet, men der er ingen tvivl om, at der kommer flere og flere til at ville bo i byerne, som et resultat af, at de flytter fra ‘Udkantsdanmark’, og derfor er det også nødvendigt, at der bliver bygget nyt. Jeg synes bare, det er vigtigt, at man bibeholder noget af det gamle, det klassiske og det industrielle, så det hele ikke bare bliver fuldstændig nyt og cleanet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button