Hobby og Dyr

Camping ved Vesterhavet

Når man trænger til ferie er campingferie en oplagt mulighed her i Danmark. Rigtig mange har brugt deres sommerferie på at genopdage Danmark når der nu var begrænsede muligheder for at tage på ferie i udlandet. Hvis man vil finde en campingplads i DK er der nok at vælge imellem. Det kommer helt an på hvor I landet man gerne vil holde ferie. Camping nær Vesterhavet er en unik mulighed for at få en ferie tæt på naturen. Ved Vejers Strand har vi en dejlig campingplads hvor man hurtigt kan finde en plads til sin campingvogn. Vi har gode sanitetsbygninger med toiletter og køkken og hyggelige udearealer med grillplads. Desuden er der en stor legeplads så børnene kan få brugt noget energi. Er man på jagt efter mad er der en grillbar samt en købmandsbutik. Ved Vejers camping er der gangstier i klitterne så man både kan tage lange og korte ture ved strand og klit.

Camping er for alle

Når man vælger en campingplads i DK er det altid godt at man på forhånd finder ud af hvilke krav man stiller til denne type ferie. Vi har mange forskellige aldersgrupper der bruger campingpladsen, og her er hurtigt mulighed for at få nye bekendtskaber. Når man holder campingferie er det nemlig en ferieform hvor det er let at komme i snak med andre på campingpladsen. Det er således let lige at sige hej og dermed starte en samtale om løst og fast.
Udover Vesterhavet og Vejers by er der andre attraktioner som Blåvand og det flotte museum Tirpitz, Legoland og Givskud
Rejser du som pensionist har vi yderligere rabat på din campingplads såfremt du tager afsted i foråret eller efteråret og minimum har 5 overnatninger.
Vi glæder os til at se dig ved Vejers Camping, og du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon såfremt du har spørgsmål til dit ophold ved Vejers Camping.
God ferie.
Vejers camping

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button