Tøj og mode

Festkjoler fra Ellisrosch

Jeg køber virkelig næsten alt mit tøj på nettet – om det er sports tøj eller festtøj. Det er jeg nok heller ikke den eneste der gør, men det gjorde, at jeg landede på ellisrosch.com da jeg søgte efter en festkjole til en konfirmation. De har nemlig tøj som man kan anvende til både fest, men også kan anvende det bagefter til almindeligt pænere brug. Så er det en lidt speciel mode, eller nærmere unik mode, det er ikke tøj man ser alle rende rundt i, og det kan jeg godt lide. Jeg valgte en enkelt og halvlang kjole i hvid, for så kunne jeg bruge den hen over sommeren også. Jeg bestilte den, størrelsesguiden passede så jeg fik ikke brug for at returnere eller ombytte varen, hvilket jeg syntes er dejligt.

Kjoler til alle lejligheder

Nu er hvid en dejlig farve – og går til næsten alle lejligheder, med undtagelse af begravelse. Jeg har efterfølgende købt flere kjoler og andre ting hos ellisrosch, for det at størrelses guiden passede, gjorde det væsentlig nemmere at handle med dem. Deres tøj er også af en god kvalitet og i en prisklasse der matcher dette. Jeg fik hurtigt mine ting efter bestilling, så for mig har det været nemt og hurtigt. Jeg er nok også det man kalder en Fashion nørd – jeg elsker mode og nyt spændende tøj. Derfor er ellisrosch.com nok også en af mine foretrukne sider når jeg skal have noget nyt tøj – eller bare snuse lidt rundt så jeg følger med i moden.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button