Ukategoriseret

Find den bedste leasingpartner

Går du rundt og overvejer at få en ny bil? Kniber det lidt med kontanterne? Det er et problem mange har fået løst ved hjælp af leasing hos dansk motor finans. Hos Dansk Motor Finans kan du få et rigtig godt leasing tilbud.

Privatleasing

Med privatleasing får du en luksusbil helt uden at skulle døje med de forpligtelser og omkostninger, der er forbundet med at være bilejer. Det kræver du finder en rigtig god leasingpartner, og det får du med Dansk motorfinans.

Der ligger mange overvejelser bag anskaffelsen af ny bil. Skal den være ny eller brugt? Skal du lease eller købe? Hvor længe ønsker du at beholde den? Og hvad med gensalgsværdien og risikoen for afgiftsomlæggelser?

Med privatleasing får du andre muligheder end ellers, du kan måske få en bil lidt ud over det sædvanlige, og med leasing kan du langt bedre forudsige dit kørselsbehov og planlægge at udskifte bilen med 2 til 3 års mellemrum. Har du disse ønsker, er privatleasing af brugtvognsbiler det rigtige valg for dig. Du slipper for alle bekymringerne ved at være bilejer, får mere bil for pengene ? og til en lavere månedlig ydelse.

Dansk Motor Finans tilbyder følgende leasingtyper: Flexleasing, splitleasing og sæsonleasing.

Leasingtyper

Hos Dansk Motor Finans laves der leasingaftaler, efter hvilket setup du ønsker. Om du søger efter en all-inclusive løsning eller en skræddersyet aftale, så hjælper de dig gerne videre.

Enorm fleksibilitet med flexleasing

Med flexleasing får du brugsretten over en bil i en begrænset periode via et leasingselskab, som står som den reelle ejer af køretøjet.

Langt de fleste leasingselskaber tilbyder, at du kan få din aftale skræddersyet, så den netop dækker dine behov og ønsker.
Hvis du fx kunne tænke dig at køre i sportsvogn i sommerhalvåret og i SUV i de koldere måneder, så kan det sagtens lade sig gøre. Og selvom du flexleaser to biler, så betaler du kun afgift for den bil, du kører i, – det kan man da kalde fleksibilitet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button