Ukategoriseret

Hvor tit foretager du et online køb?

Det kan være svært at forestille sig, at der var en tid, hvor mennesker holdt igen med at handle på nettet, for det kunne jo bare være nogle falsknere, der havde oprettet en hjemmeside, hvor de bare ville have ens engangsbeløb nu og her – eller de ville have ens persondata, så de kunne udnytte en senere.
Det var da en begrundet bekymring, hvis der var tale om en onlinebutik ude en fysisk butik, for mange holdt sig til dem, som der allerede eksisterede ude i den virkelig verden, hvor de så senere supplerede med en webbutik, fordi de skulle følge med udviklingen.
Det var faktisk ret eksotisk, når der så opstod forretningsforetagende, som der udelukkende fandtes på nettet.
Man var så bange for, om man egentlig fik det, som man havde købt, og hvad når man købte noget tøj: ville det passe en?
Nu er det med at handle online blevet en gigantisk handelssfære, som specielt danskerne er blevet gode til at tage til sig, og det er en markant spiller på markedet.

Hvad handler du næste gang online?

Det er bekvemt, at man ikke skal udenfor, for man kan bare sidde derhjemme i ens sure sokker – og ikke mere – og bestille de ting hjem, man gerne vil have, og betaler man nok for fragten, så kan det endda lande helt henne foran ens dør.
Det er praktisk, når man er syg, og generelt slipper man for at skulle udenfor, betale for transporten og komme et sted hen, hvor man så finder ud af, at der alligevel var udsolgt.
Og i og med at der er mange forretninger, som der kun sælger via nettet, så er der ikke andre muligheder end at handle jer.
Er man bange for, om man dræber det med at shoppe sammen med andre og impulskøbe, så kan man bare bruge et lidt ældre udtryk for internettet: at man surfer på nettet.
Man ender på en onlinebutik, som man ikke havde set komme, og de ligger måske inde med et godt tilbud.

Læs mere her.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button