Ukategoriseret

Kimas, alt i metalarbejde

Firmaet Kimas ligger i et industrikvarter i Kolding, tæt ved den jyske motorvej, hvor det er nemt for kunderne at komme frem og tilbage, uanset om turen går videre til Jylland, Fyn, Sjælland eller Øerne. Her har Kimas ligget siden 1995, og det er da også en årelang erfaring, der til dels er skyld i, at virksomheden besidder de kompetencer, den i dag gør.

Hos kimas beskæftiger man sig med laserskæring, bukning samt svejsning, kort sagt en bred vifte af metalbearbejdning til industrien. Visionen er, at man hos Kimas ikke gør i, hvad man kalder standardvarer eller standardvarer. Derimod tilbyder Kimas, at alle deres varer til kunderne laves på bestilling, således hver enkelt bestilling er tilpasset lige netop den enkelte kundes behov. Når det er sagt, så kan man også, som kunde, få Kimas med på sidelinjen, når der skal designes ideer såvel som produkter.

Som sagt er laserskæring en af de ting, som Kimas beskæftiger sig med. Kimas’ laserskærer kan arbejde med alle slags jern, aluminium og stål, så enhver kundes behov og ønsker kan mere eller mindre imødekommes. Heller ikke her er der tale om standardløsninger, men i stedet om løsninger som laves på bestilling, efter hvad den enkelte kunde måtte ønske at købe.

Kimas leverer også svejseløsninger, og de har således et team af yderst professionelle og dytige smede, der står for svejsearbejdet. Kimas er certificeret til at levere bærende stålkonstruktioner, og de fysiske rammer hos Kimas gør, at det netop har plads til at levere store artikler til eksempelvis byggeindustrien, som kræver plads. Er man som kunde på udkig efter emner i mindre målestok, så leverer Kimas også artikler som eksempelvis reoler.

Vil man læse mere om Kimas, og vil man eksempelvis gerne hyre dem med som konsulenter på ens næste projekt, kan man med rette kigge nærmere på hjemmesiden www.kimas.dk

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button