Boligindretning

Køkkeninnovation med tysk grundighed.

Er dit gamle køkken ved at være slidt? Hænger lågerne eller er designet ikke tidsvarende længere? Nogle køkkener holder længere end andre rent kvalitetsmæssigt, og det kan også være, at du har købt et køkken i en farve, der hurtigt er gået af mode. Så kan du selvfølgelig få sprøjtemalet lågerne ved en autolakerer eller ved et firma, der har specialiseret sig i det. Uanset, så er det ikke billigt, og det være en overraskelse for nogen.

Traditionelt eller specialfremstillet

Se dig i stedet omkring på markedet og opdag den nye trend og nye funktionaliteter i køkkener. Selvom vi bare taler om køkkener, så er der altid udvikling i produkterne, der gør det smartere designmæssigt, mere pladsbesparende eller fuktionsmæssigt. Hvis du er på udkig, så er Rotpunkt noget af den bedste kvalitet, markedet kan tilbyde. Rotpunkt vil for nogen stå for noget traditionsbundet, og Rotpunkt har rigtigt nok et solidt navn i branchen, men i stedet for at holde fast i det gamle, er innovation højt på dagsordenen hos Rotpunkt. Og ikke blot innovation, men innovation bundet sammen med kundernes ønsker og trends på markedet. De leverer totalløsninger og løsninger til gør-det-selv-folk, og du kan få et traditionelt køkken eller et køkken, der er specialdesignet efter dine ønsker. Rotpunkt er slidstærkt, lettere vægtmæssigt end andre køkkener og tilmed miljøvenligt. Og du kan vælge mellem mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver. Så er sammensætningen og valget op til dig.


Køkken Herning

Rotpunkt er det køkkenfirma, du blandt andet kan finde i Herning i butikken Kubik indretning. Her kan du få gratis rådgivning, opmåling og tegning af dit nye køkken – et køkken udført med den sædvanlige tyske grundighed. Kør en tur til Herning og bliv inspireret i Rotpunkts store showroom.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button