Ukategoriseret

Når kvinder ikke har lyst til sex

Hvad gør man, når kvinden mangler sexlyst, og man befinder sig i et parforhold eller et ægteskab? Det er et rigtigt godt spørgsmål, og det er der formentlig rigtig mange, der spørger sig selv om. Sex er en rigtig stor del af samspillet mellem manden og kvinden i et parforhold eller et ægteskab, og manglende sexlyst kan være et tegn på, når gnisten er væk forholdet. Manglende sexlyst kan være en rigtig stor udfordring i ethvert parforhold eller ægteskab, og det kan være svært at snakke med sin partner om, hvad det er, der er galt. Omvendt er det noget, der skaber store frustrationer for den modsatte part, og det er naturligvis noget, som skal løses, da der altid er et underliggende problem bag.

Når hun ikke tager initiativ til sex

Der er overordnet set meget stor forskel på, om kvinden ikke har lyst til sex, eller om hun bare ikke tager initiativet til sex. Hvis hun ikke selv tager initiativet til sex, kan man prøve at spørge sig selv om, hvorvidt det er noget, hun har gjort tidligere, eller om hun aldrig har taget initiativet. Nogle kvinder er generte, men der er selvfølgelig også bare nogle kvinder, som ikke har det store sexdrive. Det kommer også meget an på, hvor gammel man er, hvor lang tid man har været sammen, og om man sørger for at holde gnisten ved lige. Når hun ikke tager initiativ til sex, kan det dog også skyldes, at hun simpelthen bare ikke har lyst, og her er det vigtigt at finde ud af, hvorfor hun ikke har lyst, for når kvinden ikke har lyst til sex, er der som regel en underliggende årsag hertil, men det behøver ikke at have noget med manden at gøre.

Når hun afviser manden

Når hun afviser manden, så skal man forberede sig på, at der formentlig er noget galt i forholdet. Det er en typisk reaktion, når gnisten er væk forholdet, eller når kvinden mangler sexlyst. Her er kommunikation altafgørende.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button