Biler og sjov

Parkeringskælder i Borgergade i København

Det er blevet så nemt at få parkeringspladser i det indre København, hvis man bare ved hvor man skal finde dem. Jeg selv fandt Parkeringskælderen i Borgergade på en hjemmeside der hedder ebp.dk – jeg vidste ikke der lå en parkeringskælder der, så jeg blev mega glad for at finde den. Jeg fandt også ud af at der var andre parkerings kældre i det indre København – så nu er der ikke længere nogen grund til ikke at besøge København i bilen, det har jeg ellers længe forsøgt at undgå – for jeg hadede at køre rundt i bytrafikken og samtidig skulle holde øje med hvor jeg kunne komme af med min bil. Ud over Borgergade findes der også parkeringskælder i Adelgade og Landgreven. Alle 3 så man nemt kan komme rundt i det indre af København.

Borgergade Parkerings kælder

Nu kender jeg mest til den parkeringskælder i Borgergade, den er flot, pæn og ren. Hertil kommer at der er overvågning på døgnet rundt. For mig er det dejligt at jeg nu kan køre til København uden at få stress på. Jeg har endnu ikke præsteret at komme til Borgergade Parkering uden at jeg kunne få en plads. Jeg ville have ønsket at dette parkeringshus havde eksisteret da jeg arbejdede inde i midtbyen – for så kunne jeg have sluppet for at køre med toget. Jeg tænker da også at mange tager toget af samme sag som jeg gjorde. tidligere kunne jeg heller ikke fordrage at parkere i parkeringskældre fordi de var mørke, men denne er lys og venlig.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button