Ukategoriseret

Tjen penge på at blogge

Weablog er stedet, hvor du som blogger kan tjene penge, men hvor du samtidig får mulighed for at få skrevet en masse tekster til din blog. Branding og produkttekster er bare noget af det, som du får stillet til opgave som blogger, og der er således masser af mulighed for danske bloggere og danske influencers at få skrevet en masse spænende tekster til læserne.

Weablog er lige nu igang med find blogger til at skrive for sig. På Weablog kan man oprette en helt gratis konto, og så snart kontoen er oprettet, får man som blogger øjeblikkelig adgang til det store netværk af bloggere. Bloggere som er fra Danmark, men også bloggere som er fra Tyskland og Holland. Alt i alt består Weablog af over 1500 bloggere fordelt i både Danmark såvel som Tyskland og Holland.

Er man som virksomhed interesseret i at få spredt budskabet om sit produkt, er Weablog perfekt til dette. Gennem Weablog kan man som virksomhed købe blogindlæg, som både kan være danske men også blogindlæg, som kan være udenlandske. Uanset hvilket slags produkt eller hvilket indlæg, man som virksomhed gerne vil have skrevet, er der masser af kategorier. Der findes eksempelvis boligblogs, rejseblogs, modeblogs såvel som træningsblogs og madlavningsblogs; altsammen muligheder for at få udbredt kendskabet til netop sin virksomhed og sit produkt.

Som virksomhed er det ikke nødvendigt, at man skal gå i en direkte dialog med bloggerne. Den del har Weablog allerede signet af på, og de har således på forhånd aftalt en pris på en tekstopgave til en given blog sammen med bloggeren. For virksomheden betyder det, at det er langt nemmere og tidsbesparende, da man blot skal forholde sig til, hvad der er aftalt af pris mellem virksomheden og Weablog. Så bliver det altså ikke nemmere!

Weablog er altså for alle, både de skrivelystne bloggere såvel som virksomheder, der ønsker at få masser af direct marketing omkring sig og sit produkt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button