Sport og friluftsliv

Wellness derhjemme

Med badekar og brusekabiner fra Wellmore A/S forvandles badeværelset derhjemme nemt til et wellnessrum. Hos Wellmore A/S findes et yderst varieret udvalg af både brusekabiner, spa-badekar, badekar og pools til både indendørs og udendørs placering. Har man som kunde ønsker til mål eller design, som ikke er en del af kataloget hos Wellmore A/S, er man også meget velkommen til at tage kontakt og få en snak omkring, hvad muligheder der er for specieldesignede løsninger.

Masser af erfaring og kompetence

Hos Wellmore A/S står de dygtige medarbejdere klar til kompetent rådgivning og svar på de spørgsmål, der måtte være i forbindelse med køb af nyt badekar, brusekabine, pool eller spa. Alene afdelingen beliggende i Egtved har beskæftiget sig med ovenstående siden 2005, og så kan Wellmore A/S samtid bryste sig af, at de har Danmarks største showroom. Hertil skal nævnes, at Wellmore A/S er en af de største forretninger i Danmark indenfor sin niche. For Wellmore A/S er miljøet og det at værne om det også en vigtig faktor, derfor fremstilles produkterne i holdbare materialer, som er nemme at rengøre og som også holder på varmen, således man som forbruger ikke skal bruge masser af strøm, eksempelvis til sin opvarmede pool eller sit spa. Hos Wellmore A/S ydes der altid 2 års fuld garanti på produkterne samt 8 års leveringsgaranti på reservedelene, som hører til Wellmore A/S’ produkter.

Kom og oplev

Har man fået lyst til at tage et nærmere blik på det store udvalg af brusekabiner og badekar såvel som spa og pools, er man meget velkommen til at kigge forbi udstillingerne hos Wellmore A/S. I Sjællandsafdelingen, beliggende i Ringsted, er der døgnadgang, man skal blot ringe til Wellmore A/S og få en adgangskode. I Jyllandsafdelingen, beliggende i Egtved, er der ikke døgnadgang. Til gengæld er udvalget i deres showroom større, end hvad man finder i showroomet i Ringsted.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button