Hus og have

Drømmer du om at bygge nyt?

Gør drøm til virkelighed

Går du med en drøm om, at bygge nyt, så gå ind på Typehusfirma og få en masse inspiration. Her finder du et vælg af typehuse, og du kan få en masse inspiration i forhold til indretning, udseende, beliggenhed osv. Selvom at du vælger at få bygget et typehus, er der stadig mulighed for, at rykke rundt på vægge, døre, vinduer m.m. Ligesom at du har mulighed for at bestemme om, at du er til trælofter, eller gipslofter. Lyse eller mørke klinker, og om du vil have udhæng på dit hus eller ej. Mulighederne er mange når, at du skal bygge, og her er det rigtig vigtigt, at du føler dig i trygge hænder. Hos Ide-huse gør de alt for, at du kommer trygt og godt igennem dine nybyggerdrømme.

Et typehus er ikke bare et typehus. Du kan sætte dit helt eget præg på det, og typisk er der penge at spare, ved at vælge et typehus.
Du er måske lige begyndt at tænke på at bygge, og har endnu ikke taget stilling til, om at du skal bygge 130 kvm eller 220 kvm? og om huset skal være et et-plans hus, eller foretrækker du et hus i to plan? Ide-huse hjælper dig med det hele! Her behøver du ikke have gjort dig de helt store tanker inden, at du kontakter dem. De hjælper dig fra drøm til virkelighed.
Det kan også være, at du er så langt i processen, at du allerede har fundet en grund? – Måske ovenikøbet købt den? Og du har på forhånd bestemt dig for, at du vil bygge et to-planshus. Hvor at du vil have mørke mursten, og antracit grå vinduer i træ/aluminium. Du forestiller dig et dejlig stort køkkenalrum med granit bordplade. Og midt i køkkenalrummet skal der være plads til en alkove, så du og børnene kan hygge selvom, at du er i fuld gang med madlavningen. Det eneste du mangler er bare et typehus firma, som kan opfylde alle dine drømme. Og det er så her, at Ide-huse kommer ind i billedet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button