Ukategoriseret

Effektiv smertelindring med Tenso


Er du en af de mange danskere der døjer med ondt i ryggen? Så er Tenso lige noget for dig.

Danskere med smerter i bevægeapparatet

Hvis du går rundt med smerter i ryggen, nakken eller skuldrene, er du langt fra alene. Forskellige undersøgelser har vist at 9 ud af 10 danskere døjer med smerter, og for ca. 40% af disse, går det også ud over nattesøvnen.
Med Tenso kan du lindre dine smerter i fred og ro derhjemme, helt uden brug af medicin.

Få effektiv smertebehandling derhjemme

TENSO er et system, hvor du via en app, forbinder en TENSO-enhed og igennem app’en styrer du så enheden. Du vælger program, og derefter kan du sidde i ro og mag og få behandling.

Tenso er elektroterapi og virker på to måder, dels ved at blokere for impulser og dermed for opfattelsen af smerter, og dels ved at stimulere udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerte forsvar. Tenso kan placeres på hele kroppen i nærheden eller på det smerteramte område.

Tenso gør behandling væsentligt nemmere. Enheden er kompakt og du bruger din smartphone til at kontrollere tid og styrke. Derved kan du altid have Tenso ved hånden, når du har ondt i kroppen og skal ikke først finde en kuffert fyldt med ledninger. Led- og muskelsmerter kan lindres ved hyppig brug af et tens apparat, og det bliver ikke nemmere end med Tenso.

Om elektroterapi

Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år, og betragtes verden over som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smerte- og muskelrelaterede sygdomme.

Med elektroterapi behandlinger opnår du en forøgelse af blodcirkulationen i det smerteramte område, og det gør at affaldsstoffer og mælkesyre forsvinder. Sammen med de rytmiske sammentrækninger, vil der løsnes op for muskelspændingerne og det vil være medvirkende til at dine smerter lindres.

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere, så kig forbi https://tenso.dk/.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button