Hus og have

Ej shop til lyst

Corona-krisen raser og de fleste tøjbutikker såvel som mange andre butikker er lukkede. De fleste af os holder os inde, og skal vi endelig ud, er det kun for at få motion udenfor, gå en tur, eller tage ud og handle dagligvarer. For mit eget vedkommende betyder det, at jeg for det meste render rundt i joggingbukser eller træningsbukser, da jeg arbejder hjemmefra. Lysten til at købe nyt tøj er minimal, og det skyldes nok det faktum, at man jo ikke skal noget.Man skal ikke klæde sig på til at skulle ud blandt mange mennesker. På sin vis er det jo skørt, for man kan sagtens klæde sig pænt på, selvom man er derhjemme, eller skal en tur ud i naturen. Omvendt er det nok også meget godt, at man ikke har den store shoppetrang, da man så spare nogle penge. Bevares, jeg har da frekventeret en webshop, men i forhold til at påskeferien nu står for døren, så tænker jeg, at det bliver minimalt, hvor mange penge, jeg kommer til at bruge, da tøjbutikkerne holder lukket.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button