Boligindretning

En tur til fjernøsten

Jeg har rejst i Europa og i USA, men jeg har endnu til gode at besøge Fjernøsten. Noget der faktisk var et ønske, da jeg endnu gik i gymnasiet. Min tanke var, at jeg efter endt studentereksamen ville tage den som backpacker gennem Nepal. Jeg fik dog en kæreste, og syntes, det var langt mere spændende at blive i Danmark for at tage mit sabbatår her i stedet.

Fjernøsten forekommer mig på engang som noget mystisk men også spædende. Jeg kunne godt tænke mig at opleve de smukke templer og begive mig på en guidet junglevandring (bare man er sikker på, der ikke er kryb), for ikke at tale om strandene, som virkelig også skulle være lækre. Skulle jeg til Østen, ville min destination formentlig være Thailand eller Cambodja; i hvertfald et sted hvor man kan kombinere det kulturelle med en badeferie, da jeg elsker at komme i vandet, når det er en lækker strand. Østen er blevet et populært rejsemål, og det kan jeg virkelig godt forstå.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button