Boligindretning

Et kunstværk kan fortælle en ny historie hver gang det betragtes

Børn er ikke bange for ikke at have forstået tankerne bag eller meningen med et værk, de er ikke bange for at give udtryk for deres egen, personlige forståelse og nydelse af et maleri. Ligesom den lille dreng i Kejserens nye klæder har de ofte en evne til at sætte spørgsmålstegn ved dét, vi andre uden videre godtager og betragter som en kendsgerning. Børn formår og tør betragte et ?mislykket? kunstværk som fantastisk og et ?interessant? kunstværk som kedeligt.
Mange kunne lære noget af børns tilgang til kunst. Nemlig i højere grad at være opmærksom på de umiddelbare følelser et kunstværk frembringer – hvad enten det er afsky, glæde, sorg eller forargethed, man føler. Derved ville man få en personlig oplevelse. Og i bedste fald nå frem til en forståelse af, hvorfor det netop er afsky eller glæde, man føler.

Rikkedarling.dk

Abstrakt kunst er kendetegnet ved, at det ikke er noget. I den abstrakte kunst kan maleriet godt ligne noget, men det er ikke noget bestemt.

Stærke farver

Rikke Darling’s malerier er i en abstrakt stil. Det er abstrakte malerier i stærke farver og bløde former inspireret af naturen. Farverne er klare med et strejf af noget flouroiserende der får enkelte områder til at lyse ekstra op. Du kan købe abstrakte malerier i stærke farver her. Hvis du har en yndlingsfarve eller en yndlingsfarvekombination, så er du velkommen til at kontakte Rikke Darling og høre mere om mulighederne. Enkelte af malerierne har figurative elementer, så hvis du er tll den rene abstrakte stil i kunsten, så skal du lige være lidt opmærksom.

Malerier på bestilling

Hvis du er vild med stilen, men der ikke lige er det maleri du drømmer om, så maler Rikke Darling gerne et maleri på bestilling til dig. Dine ønsker skal selvfølgelig passe ind i hendes kunstneriske stil. Når et maleri bliver malet på bestilling, betyder det, at du kan vælge størrelse, farver og ønske enkelte elementer i maleriet.

Kunstplakater

At trykke moderne kunst på plakater er en gammel tradition, og gennem tiden har kunstplakater med abstrakt kunst altid været meget populære. Rikke Darling har også kunstplakater til salg både online og fra sit galleri & atelier i København. Du kan købe udvalgte abstrakte kunstværker som plakattryk. Alle plakater er designet, så de både kan vendes lodret og vandret. Det gør det nemmere at få dem til at passe ind i indretningen.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button