Hobby og Dyr

Få hængt dine trofæplader op i hjemmet

trofæplader er ofte noget som går hånd i hånd med jagt, og har man et behov for at få lavet trofæplader til hjemmet, er det også her online man finder en forhandler af det. Har man brugt meget tid og energi på, at øve sig i at jage og har været på jagtture af forskellig art, eksempelvis safarijagt, er det ikke noget under, at man gerne vil have det hængt op derhjemme på et eller andet tidspunkt.

Det er også et meget omdiskuteret område for mange i dag, da man ikke rigtig kan se fordelen i at tage ud og skyde zebraer, løver, gazeller eller hvad det er man ellers render og skyder. For nogle er det en tåbelig aktion, og for andre er det noget som er meget nobelt og gøre. Det er også en dyr investering og gå på jagt, især hvis det er noget man gør på højt plan, og man kan sagtens argumentere for, at de dyr der bliver skudt er opdrættet til det, om det så er barbarisk eller primativt er jo diskutabelt.

En plade der er stor nok

Når det kommer til, at skulle bestille de plader trofæerne skal hænge på, er det også noget som man skal have bestilt i de rigtge mål. Er det et stort trofæ der skal op og hænge, er det jo alt andet lige også noget som kræver lidt planlægning. Det skal jo heller ikke være sådan, at ens trofæer falder ned fordi de ikke er boltret godt nok fast i væggen, eller pladens størrelsesforhold forårsager en ulykke.

Alt efter om man er succes fuld med sin jagt eller ej, kan man altid komme tilbage og få bestilt nogle flere plader til ens væg derhjemme. Så længe det er noget man kan retfærdiggøre overfor sig selv, er det også bare et spørgsmål om, at man får bestilt alle de plader man står og har brug for. Det er som regel også en af de løsninger, som mange nok står og har brug for, fordi man ikke rigtig før har prøvet og skulle købe sådan et produkt før.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button