Sport og friluftsliv

Prøv en glaskajak.

At være ude i naturen er helt fantastisk. Der er så mange fantastiske oplevelser man kan få derude. Naturen er magisk og kan give os ro i sindet. En ro vi kan behøve i denne tid med corona epidemi, og hvor der kan være så mange ubekendte faktorer.
En seværdighed når man er ude i naturen kan være at ro i glaskajak. En unik mulighed for at komme endnu tættere på naturen. Seværdigheder er der nok af derude, det er bare med at vælge hvilke det skal være. At prøve glaskajakker er en unik mulighed for at ligge mærke til havbundens fauna samtidig med at man nyder at kunne sejle på vandet. Oplevelser i glaskajakker er et spændende bud på endnu en god naturoplevelse ,for vi har alle brug for at være meget ude i naturen. Samtidig er det godt at få fornemmelsen af, hvor vigtigt det er at vi har et rent hav, hvor der ikke flyder en masse affald rundt.
At ro kajak i solnedgang er en oplevelse man er nødt til at prøve. Stilheden og de smukke farver er godt for sjælen. Respekt for naturen er også noget man kan få hvis man er vant til at opholde sig meget udenfor.

Respekt for naturen


Hvis man er nybegynder på kajak er det en fordel at vælge en dag, hvor der er forholdsvis stille på vandet. Det er altid godt at få rådgivning og vejledning inden man selv sætter sig ud i kajak. Erfarne undervisere er altafgørende, og dette kan vi hjælpe med ved VisionKayak.
Denne seværdighed er muligheden for at prøve at ro på vandet, og mærke naturen helt tæt på. Både børn og voksne er velkomne i vores kajakture. Vi vil også gerne bidrage til at flere kommer mere ud i naturen og bruger den . Det er vigtigt i forhold til både klima og miljø, at vi alle får mere respekt og ydmyghed i forhold til hvordan vi bruger naturen.
Vi kan kontaktes på mail eller telefon for spørgsmål til turene. Du kan booke tid til vores ture på selve hjemmesiden. Vi glæder os til at se jer.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button