Ukategoriseret

Få hjælp til kærestesorger

Noget af det værste man kan komme ud for, er at blive forladt af den man elsker.

Når man pludselig finder sig selv midt i en have kærestesorger, oplever mange ofte en voldsom sorg, og en oplevelse af at alt pludselig føles meningsløst. Sammen havde i drømme for fremtiden, og alle de drømme er nu knust. Du oplever måske en følelse som om du er revet itu, og har mistet det halve af dig selv. Det kan føles som om hele din krop er i en form for choktilstand, hvor det hele føles som en lang ond og modbydelig drøm, du ikke kan vågne af.

Gode råd til dig med kærestesorger

De fleste af os har oplevet kærestesorger, og vil måske komme til at opleve det igen. Det gør ondt, men vid at du langt fra er den eneste, og selvom det måske ikke synes sådan i nuet, vil du komme over det. Du vil få det godt igen.

Græd ud

Giv dig tid til at græde ud, snakke om det og græde igen. Måske vil du mærke, at det letter lidt at få grædt.

Samvær med andre

Det kan også være du måske har brug for at være sammen med venner/veninder eller familie. Måske føler du ikke du kan overskue at gå ud, men så prøv at spørg, om de vil komme til dig. Det kan betyde rigtig meget for dig, at få noget positiv energi ind, og give dig en pause fra alle de følelser og spekulationer.

Træning og motion

Der er også mange der får det bedre med fysisk træning. Du vil opleve at du vil føle dig stærkere og samtidig komme ud med nogle aggressioner, hvilket ofte kan være rigtig rart og befriende. Når man dyrker hård motion, vil man ofte opleve et glædesrus, fordi der frigives endorfiner, og det vil helt sikkert være til gavn for dig i din kærestesorg.


Har du trods alle gode råd alligevel svært ved at kom over kærestesorg, har du måske brug for en psykoterapeut. Det kan The Praxis hjælpe dig med, og du er velkommen til at kontakte dem og høre nærmere.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button