Ukategoriseret

Sol eller ski

Når jeg har været ude og rejse, har det som oftest været enten på charterferie eller storbyferie. En enkelt gang har jeg været på skiferie, og det blev så kombineret med en storbyferie, hvor vi havde 2 eller 3 dage på ski, og resten af tiden (jeg mener vi var afsted i 5 dage), var vi på storbyvandring.

Som udgangspunkt er jeg klart mest til charterferie og storbyferie. Jeg var ikke super god til at stå på ski, og selvom det helt sikkert kan læres, vil jeg alligevel hellere bruge tiden og pengene på en charterferie eller en storbyferie. Dog skal det siges, at naturen på skiferien var uoverordentlig smuk, og jeg skal heller ikke sige, at jeg aldrig vil på skiferie igen. Jeg har dog præferencer, når det kommer til rejser, og de ligger helt klart på henholdsvis charterferie og storbyferie, hvor man enten kan ligge ved stranden eller ved poolen, eller man kan være kulturel og shoppe i en storby.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button