Ukategoriseret

Flytning af erhvervslokaler

Det er ikke kun private der flytter rundt og har brug for en flyttemand, det gør virksomheder også. Her gælder det så om at få fat på en erhvervs flyttemand der er vant til at udføre erhvervsflytninger, for det foregår lidt anderledes end en almindelig bolig flytning. Der er som regel altid sat mærkater på diverse møbler med rum angivelse, så de møbler der flyttes også kommer hen og stå i de rigtige lokaler det nye sted. Jeg selv kender til frustrationen, hvor mine møbler blev sat i et forkert lokale, og jeg selv så måtte flytte dem hen til mit lokale efterfølgende, og det er jo ikke optimalt.

Så det kræver noget af et flyttefirma at tilbyde en Kontor flytning eller erhvervsflytning, og ud over at møblerne skal placeres de rigtige steder, så er der som regel også en tidsfrist på, så edb folkene kan overtage når møblerne er kommet på plads – så det hele plejer at være overstået hen over en weekend – det betyder også at flyttefirmaet skal kunne arbejde i weekender og Helligdage.
Det flyttefirma som jeg har haft bedst erfaringer med er erhvervsflytning aalborg, de kom til tiden, de sørgede for at alle møbler blev transporteret på en forsvarlig måde, inklusive edb materialet, alle tingene blev placeret de rigtige steder det nye sted, og da jeg mødte ind mandag morgen, kunne jeg igen arbejde på min gamle arbejdsplads, men bare i nye lokaler – det er hvad jeg kalder en god Kontor flytning. Selvfølgelig skulle jeg selv lige sætte mit eget præg på indretningen, men det havde flyttemændene jo heller ikke en levende chance for at kunne.
Jeg hader at skulle flytte, så det at denne flytning var så perfekt, gør også at skal jeg engang selv flytte privat, vil jeg hyre dem til at foretage den – for så er jeg sikker på at alt bliver pakket ned, flyttet og pakket ud igen, på en forsvarlig og hurtig måde.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button