Hobby og Dyr

Hobby eller sport med softgun

Hardball, softguns og BB guns ? ligegyldigt, hvad du kalder fænomenet, så kan du være sikker på, at det har været og stadig er vildt populært. Der er rigtig mange mennesker, der har fået øjnene op for denne fantastiske hobby, hvilket har pustet masser af liv i sporten.

Samtidig med det er der sket en stor udvikling på markedet, og derfor kan du nu finde et stort sortiment af udstyr til rigtig gode priser på nettet. Men ved du egentligt alt, hvad du bør vide om hardball? Og hvad er hardball egentligt for noget? Fænomenet bliver af nogle karakteriseret som en hobby og af andre en sportsgren. Ganske simpelt fortalt, så handler det om, at to hold kæmper mod hinanden i forskellige spiltyper, hvor man vinder eller forbedrer sine vinderchancer ved at skyde modstanderne med sit hardball gevær.

Softgun kugler

Hvis du tidligere har hørt om ?paintball?, så minder denne nye sportsgren rigtig meget om dette. Der er dog én væsentlig forskel ? våbenet ser mere ægte ud. Der findes en lang række af klubber, vennegrupper og endda foreninger for denne nye sportsgren rundt omkring i Danmark, hvilket er en klar markør for, at denne sport er kommet for at blive.

Disse forskellige luftpistoler bliver defineret på mange forskellige måder, og der er intet direkte svar på, hvad forskellen egentligt er. Primært er et hardball-våben og en softgun to navne for det samme.

Nogle kalder dog ofte paintball pistoler for softguns, hvilket godt kan skabe en del forvirring. Paintball pistoler er ofte ret enkle i forhold til et hardball gevær. Det er især designet, men også funktionerne, der er mere simple, når man taler om paintball pistoler eller geværer. Hardball geværer er mere eller mindre virkelighedstro kopier af et virkeligt våben. Den eneste store forskel er, at de skyder med plastikkugler frem for rigtig ammunition ? hvilket mange nok er glade for.

Men selvom der skydes med plast, så har de bedste softguns stadig en massiv kraft, hvilket vil sige, at der kan gøre skade på modstanderen, hvis man skyder fra for tæt afstand, eller hvis personen ikke har sikkerhedsudstyr på. Søger du softgun kugler, er E-TECH et godt bud på en god handel.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button