Ukategoriseret

Hund og hun(d) imellem

Jeg har aldrig selv haft hund, men der er ingen tvivl om, at skulle jeg have et dyr (igen), skulle det være en hund; tror jeg! Når jeg skriver ‘igen’, er det fordi, jeg tidligere, som barn, har haft dyr. Først havde jeg en dværgpapegøje og senere kanin og slørhaler. I starten var jeg god til at passe dyrene, men som jeg blev ældre, blev det mere en opgave, jeg passivt agressiv tillagde mine forældre ansvaret for.
Jeg husker, at jeg engang, da jeg var barn, fik valget, om jeg helst ville have en cykel eller en hund. Kravet var, at hvis jeg valgte en hund, ja så var det også mit ansvar. Jeg valgte en cykel, og den dag i dag, er jeg stadig glad for, at jeg ikke valgte hunden. Når jeg end ikke kunne tage ansvar for en kanin, så havde en hund jo ikke været nemmere; tværtimod. Hunde er søde, og de er virkelig dejlige dyr, men de kræver også meget. Derfor tror jeg ikke, at jeg nogensinde vil anskaffe mig en hund.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button