Uddannelse & Ledelse

Tag et år på danseskole og bliv rigtig god

Har du en passion for at danse. Så meget at du dyrker det i fritiden, og måske ligefrem bruger mange timer på det om dagen. Hvorfor så ikke sætte dig selv i de bedste omgivelser til at dyrke det intensivt i et helt år. Samtidig med at du får en masse andre fede oplevelser. Hvis du har den rigtige alder, og overvejer at tage på efterskole. Så skal du nemlig klikke dig videre til Frøslevlejrens Efterskole. Her får du nemlig muligheden for at dyrke dansen på professionelt plan, samtidig med at du befinder dig i gode omgivelser, sammen med andre unge mennesker, der deler de samme interesser som dig.

Her kan du få lov til at udvikle dig

I en tid, hvor der er mange ting at se til. Så kan det også være svært at finde tid og overskud til, at man kan dyrke en sport så intensivt, som det kræver med dansen. Derfor er det også dejligt befriende, når man kan klikke sig ind og vælge en danseefterskole som denne. For her har man nemlig de omgivelser, som det kræver, for at kunne hellige sig dansen. Men hvor man samtidig har muligheden for at være sammen med andre unge mennesker, som deler de samme interesser som en selv. Og som med tiden kan vise sig at blive gode venner for livet, man kan have med sig altid.

Sådan får du mere information

Kunne du tænke dig at vide mere om denne mulighed. Så kan du klikke dig ind på hjemmesiden, som du finder via linket længere oppe i denne artikel. Her kan du nemlig finde alle de praktiske informationer. Det er også her, du ser mere om pris, og den praktiske opsætning af skoleåret. Men hvis du allerede nu ved, at du godt kunne tænke dig at benytte dig af denne mulighed. Så er det bare med at få skrevet sig op. For inden man får set sig om, så er pladserne røget til andre personer, som var ude i bedre tid end en selv. Og det ville være ærgerligt.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button