Boligindretning

Unik retro med sjæl, skaber hygge i hjemmet

Retro og nostalgi

Termen retro har været anvendt siden 1960’erne, og beskriver genstande som refererer til særlig mode, motiver, teknikker eller særlig materiale fra fortiden. Samtidig bruger mange folk udtrykket til at beskrive bestemte typer stil, som er skabt i fortiden. Retrostil i vore dage, fokuserer på produkter, mode og kunstnerisk stil.

Industrimøbler

Den populære New Yorker stil

New Yorker stilen forbindes ofte med industrielle fabriksinspirerede elementer som stål, glas, mursten og beton, råt træ og industrielle møbler. Er du også forelsket i det rå New Yorker-look, kan stilen rimelig nemt indføres i stuen ved at blotlægge en murstensvæg, vise bjælkerne i loftet frem, og indrette med stålreoler, gamle industrilamper, spisebord i rustikke træplanker osv. og dermed skabe det rå twist og stemningen af New Yorker stil.

Genbrugstræ i ægte New Yorker-stil

Leder du efter industrimøbler og industrilamper i unik design, er et besøg hos Møbelmutter virkelig et besøg værd.Møbelmutter er en dansk familieejet virksomhed, og drives af parret Mikkel og Line, som begge deler forelskelsen af møbler i råt design i gode materialer, og designer selv størstedelen af deres møbler, hvilket gør deres retromøbler helt specielle og unikke. Den fysiske butik er beliggende på Herlev Hovedgade 102 i Herlev, hvor man altid er velkommen. Her tilbydes der altid god service, og hvor der er altid kaffe på kanden og et koldt glas vin – og med mottoet: Ingen kunde tager for lang tid.

Håndlavet i jern og genbrugstræ

Hos www.moebelmutter.dk elsker de det industrielle look, newyorker stilen, den gode blanding af det maskuline og feminine. Her finder du rå og rustikke håndlavede møbler, retrolamper, opbevaring, borde & stole, boligtilbehør og møbel serier, så kig forbi.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button