Sport og friluftsliv

Yougrow Yoga for modne mennesker

Jeg er virkelig glad for at man er begyndt at dele yogahold op i den yoga for de unge og så den for os der er lidt ældre, for med årene bliver vi altså lidt mere stive i skelettet og knapt så smidige og hurtige som de unge. Jeg havde brug for at få reduceret min stress, og finde ro, fordybelse, nærhed og fællesskab samtidig med at jeg fik rørt mig lidt mere. En af mine veninder fortalte mig om yougrow, og anbefalede at jeg gik ind og kiggede på deres hjemmeside yougrow.dk for at se om det var noget jeg kunne bruge, da det havde hjulpet min veninde. Som sagt så gjort, og der var virkelig nogle gode hold som jeg kunne deltage på, samtidig var det med en kvalificeret international yoga lærer der underviste, så jeg var sikker på at jeg ikke kom til skade.

Yoga med yougrow

Jeg havde hele tiden en dygtig underviser ved min side, også selvom det var på hold jeg gik. Hvis jeg ikke stod rigtigt i stillingerne, blev jeg lige korrigeret, og hvis der var stillinger jeg ikke kunne komme ind i, fordi jeg var for stiv, fik jeg hjælp af klodser og puder, der kunne støtte mig undervejs. Jeg er nu sluppet af med min stress, jeg nyder min indre ro, og jeg elsker at komme til yoga hos Yougrow 2 gange om ugen, hvis tiden tillader det. Jeg kan varmt anbefale yougrow til alle andre der som jeg gerne vil have det bedre.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button