Hus og have

Termografi og efterisolering af hus

Jeg var godt nok træt af at min varme regning blev dyrere og dyrere, og egentligt var mit hus af nyere dato, så jeg forstod det ikke helt. Da jeg så søgte på nettet om hvilke årsager der kunne være til at man brugte mere og mere varme energi, blev jeg klar over, at der var mange årsager til at varmen kunne fise ud af både loft og hulmur. Jeg kom ind på en side der hed dansk-efterisolering.dk og her kunne de tilbyde noget der hed termografi målinger – det bestilte jeg, for så havde jeg da gjort noget for at finde ud af om det i det hele taget var nødvendigt at spekulere på efterisolering eller ej. Efter der havde været en mand ude og lave termografi målingen, kunne jeg med mine egne øjne se hvor utæthederne var.

Præcis efterisolering med termografi

Jeg blev virkelig overrasket over, at der var flere steder hvor mit hus var blevet utæt, og trængte til efterisolering. Under min søgning efterisolering hus, hvor jeg fik min termografi fra, havde de også flere bud på, hvordan jeg kunne få efterisoleret mit hus, så det igen kunne holde på den dyre varme energi. Det koster selvfølgelig at få efterisoleret sit hus, men hos mig kunne det virkelig godt svare sig, og min investering var godt givet ud, og er hurtigt tjent hjem igen – især med de stigende energi priser der er lige nu. Det var hurtigt og nemt at få efterisoleringen udført, og det var bestemt meget professionelle håndværkere.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button