Industri og Erhverv

E-handelsløsning i topform

Der bliver som aldrig før handlet via internettet. Millioner af kroner flyver trådløst mellem computere, og pakker og immaterielle goder bliver sendt afsted fra internetbutik til forbruger. Mange byker lider i dag under, at denne handel finder sted. Oven i butiksflugten fra små byer til store byer, så giver internethandlen dødsstødet til, at mangen en landsbys bymidte står øde hen.

Flere firmaer er opstået udfra et behov for at handle på nettet. Firmaer, der leverer webshopløsning og e-handelsløsning, skyder frem. Et af de markante firmaer med E-handelsløsninger til B2B og B2C er Wexo, der spænder bredt. Wexo arbejder hovedsageligt med softwaren Magento og Shopware, og de tilbyder kompetencer indenfor udvikling, integration, rådgivning samt hosting.

Online shopping er en form for elektronisk handel, der tillader forbrugerne at købe varer og services fra en sælger over internettet ved at bruge en webbrowser. Forbrugeren finder det produkt, de er interesseret i ved at besøge en sælger direkte og herefter finde det på nettet, eller blot ved at surfe på internettet og finde det interessante produkt.
En online butik kan fungerer både mellem to forretninger (B2B), f.eks. mellem en tømmer og en tømmerhandel. Eller det kan være en online butik mellem en forretning og en forbruger (B2C), f.eks. en online tøjbutik. Sådan en B2C tilbyder ofte søgekriterier, som f.eks. størrelse, farve og køn. Der tilbydes som regel også flere forskellige betalingsmuligheder, f.eks. kort, mobilepay og Paypal.

Der findes også løsninger for iværksættere, der som regel starter små op, og ikke har brug for det helt store forkromede fra starten. Der er mange muligheder, og der er kun et at gøre, og det er at undersøge markedet, og finde det, der nøjagtigt passer til virksomhedens behov. Hos Wexo er der muligheder både for B2B og B2C.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button