Computer og IT

Er du i tvivl om, hvad du gør med din C5 licens?

Med det nye ERP system kan der godt opstår en masse spørgsmål, som for eksempel, Hvad gør jeg med min C5 licens? Men i stedet for at lade sig styre af usikkerheden omkring, hvad der kommer til at ske med den investering, som man allerede har lavet. Så kan man i stedet for bruge sine energi på at klikke sig videre til hjemmesiden her, hvor man finder alle de informationer, man i den forbindelse kan bruge. For her kan man nemlig finde svar på, hvad der kommer til at ske med ens C5 licens, og hvordan man skal forholde sig i forhold til dette. For man kan nemlig gøre det en her del nemmere for sig selv, når man vælger at gøre det på den måde.

Svært med en teknologi der hele tiden udvikler sig

Selvom det kan være virkelig smart med alt det teknologi, som man i dag kan få ind i virksomhederne. Så kan det på nogen punkter også være grunden til megen frustration. For med de udfordringer, der kommer i forbindelse med det, så vil man måske opleve, at man ikke lige ved, hvordan man skal forholde sig. Det er også netop derfor, at der er lavet sider som den, man finder her. Hvor man kan gå ind og finde al den information, man har brug for omkring C5. Så man ikke føler sig fortabt i hele udviklingssystemet.

Kom i gang med ganske få klik

Faktisk kan man næsten ikke gøre det nemmere for sig selv. Klikker man sig ind på hjemmesiden her, så finder man alle de informationer, som man har brug for. Man kan søge på de problemer eller spørgsmål, man eventuelt måtte have. Og det er i hvert fald en god måde, at få udryddet alle de forvirrende ting, man har fået af vide om selve programmet. Derfor er det også det helt rigtige sted at starte, inden man finder ud af, hvad man så skal gøre. For det kan jo være, at man slet ikke skal gøre noget, i forhold til sig Navision C5, når det kommer til stykket,

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button