Boligindretning

Flotte møbler

Dansk design er populært hvadenten man spørger i Danmark eller i resten af Verden. Hos Reick Møbler A/S finder man et væld af flotte møbler. Højborde, sofaer, kantinemøbler, biblioteksreoler og meget meget mere, det er hvad Reick Møbler har specialiseret sig i, og det et er med god grund. Reicks møbler er flotte, stilrene, praktiske uden at gå på kompromis med design, og kvaliteten er god.

I sortimentet finder man eksempelvis et stort udvalg af højborde. Højborde kan bruges i det private køkken, såvel som i kantinen i virksomheden eller i et mødelokale, hvor man gerne vil skabe lidt ekstra dynamik med et højbord, der kan akkompagneres med nogle barstole. Højbord skaber en anden atmosfære end et almindeligt bord, og det er ydermere et lækkert design. Barstolene hos Reick Møbler kommer i flere forskellige designs, hvor nogle har ryglæn, og andre har ikke. Det kan bestemt betale sig at tage et kig på deres barstole og Højborde

Reick Møbler A/S har en del år på bagen, og har således lang erfaring med design og produktion af møbler til det danske erhvervsliv såvel som private hjem. I den spæde start var de første produkter fra Reick Møbler computerborde og skrivemaskineborde. Efterfølgende blev brevordnerkarrussellen opfundet hos Reick Møbler.

Reick Møbler A/S holder til i det sydlige Jylland. Reick har sin helt egen stab af montører, som udover at montere de købte møbler hos kunden, også bærer møblerne ind, de sætter sågar på plads og sørger for, at det hele spiller, inden de går fra kunden igen. Alt er færdigsamlet, når det overleveres til kunden, og som en ekstra, meget positiv ting, tager montørerne altid emballagen fra de købte møbler med tilbage til Reick. Så slipper kunden for at skulle skille sig af med det, og det skaber stor kundetilfredshed samtidig med, at Reick A/S viser omtanke for miljøet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button