Uddannelse & Ledelse

Frøslevlejrens Efterskole

Et år på efterskole er en uforglemmelig oplevelse for mange unge, og oftest er det sådan, at man har svært ved at skulle tage afsked, når året er omme. Hvad der startede med at være hjemmevante, måske lidt usikre, unge, vil for de flestes vedkommende, være forvandlet til selvstændige unge mennesker med mange stærke sociale relationer, når skoleåret er omme.

I dag findes der et hav af forskellige efterskoler, som er mere end det at være en efterskole efter dansk tradition. Gamerefterskole er eksempelvis noget af det, der er dukket op indenfor de senere år, i takt med at e-games er blevet mere og mere populært. Musikefterskole har i en del år efterhånden været et alment kendt fænomen, særligt for de børn og unge, som gerne vil beskæftige sig med musik videre i livet, måske når de skal på gymnasiet eller på musikkonservatoriet. Ligeså vel gælder det også en Teater efterskole, der ligesom med musikalske efterskole, lægger vægt på kreativitet og brugen af kroppen og stemmen i perfomance-sammenhæng, ved siden af de boglige fag, som naturligvis også er en del af den danske efterskole.

Frøslevlejerens-efterskole, eller www-fle-skole.dk er en efterskole, som er beliggende i det sydlige Jylland, meget tæt ved den dansk-tyske grænse. Skolen byder på flere forskellige linjer, der alle har det tilfældes, at de enten henvender sig til børn og unge, der interesserer sig for e-gaming eller performance-art. Linjerne tæller dans, e-sport og gaming, film, lyd og lys, musik, teater og emusik.

Uanset hvilken af de mange linjer man vælger, vil man få en efterskoletid, hvor de boglige fag kombineres med de kreative fag, der er kendetegnet for den linje, man har valgt. Man skal som forældre derfor ikke være bange for, at der slækkes på det faglige niveau i forhold til den almindelige folkeskole. Læs om fagene på fle-skole.dk

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button