Computer og IT

Gør betalingssystemer, mail servere og CRM systemer til en leg.

Laravel er kort fortalt et opensource udviklings framework der er baseret på programmeringssproget PHP, og er derfor særlig egnet til specialiceret udviklingsopgaver ? og har tilmed et meget lille hukommelses behov samt meget begrænset behov for processorkraft i serveren. Selve opensource frameworket Laravel er baseret på programmeringssproget PHP, der også er et opensource programmeringssprog og både Laravel og PHP er gratis ? som samarbejder med MySQL (eller andre database typer) der også kan være opensource.

laravel udvikling

Når alting er Open Source, er det ret ofte også meget mere sikkert, da der er tusinder af programmører der sidder og forbedrer og holder hinanden i ørene for at alting skal køre så perfekt som overhovedet muligt. Det er også ensbetydende med at der sider hundreder eller tusinder af mennesker hele tiden og forbedrer systemerne, sørger for at de enkelte systemer bruger så lidt som mulig Ram, CPU og diskplads som overhovedet muligt. Eftersom PHP Laravel og MySQL er GRATIS betyder det også at der er rigtigt mange fordele for slutkunden (det vil sige dig der beder om at få noget udviklet).

Refactr er et dansk udviklingshus med speciale i komplekse platforme og SaaS løsninger. Refactr har arbejdet med Laravel udvikling helt tilbage fra før det blev populært at udvikle i. Dette giver dem en god viden og know-how om hvordan og hvorfor Laravel PHP er hvor det er i dag, så de bedre kan udnytte de funktioner og muligheder der tilbydes i frameworket. Laravel er et MVC framework som er baseret på programmeringssproget PHP. Kort fortalt, så giver Laravel udviklerne mulighed for en hurtigere udvikling af en hurtig, sikker, dynamisk og vedligeholdes venlig applikation.

Laravel viser sin styrke bedst, i de mere krævende applikationer som SAAS APPLIKATIONER, BACKEND PLATFORME eller API´ER. De stærke kodestandarder og popularitet i frameworket gør, at integrationer med f.eks. betalingssystemer, mail servere og CRM systemer er en leg.

Er du i tvivl om Laravel er det rette for din opgave, så kontakt Refactr.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button