Industri og Erhverv

https://www.respons2day.dk/e-paper/

Respons2day

Respons2day er et firma, som hjælper virksomheder med at optimere deres digitale markedsføring. Medarbejderne har tilsammen mere end 140 års erfaring fra medie- og marketingsbranchen, og virksomheden tilbyder rådgivning eller producering indenfor alt fra digitale strategier til opsætning og indhold af hjemmesider og internettrafik (hvordan I findes bedst på søgetjenester og hvordan I får folk til at gå ind på jeres online indhold). Dette går også under navnet SEO (Search Engine Optimization eller søgemaskineoptimering).E-paper

e paper er noget, der går under forskellige navne, som f.eks. electronic paper og e-ink. Det er altsammen udtryk for en teknologi, der ligner ægte blæk på ægte papir. Resultatet har en tekstur som blæk på papir og i modsætning til konventionelle flade skærme, der udsender lys, reflekterer e-paper det eksisterende lys, hvilket gør det behageligere at læse på end tablets og e-readers. Mange e-paperskærme holder statisk tekst og billeder skarpe, uden at dæmpe lyset, når man ikke rører ved den. De bedste skærme kan man læse på i sollys uden problemer. Man kan også bladre i e-paper som fysisk papir.

E-paper er derfor smart for virksomheder, der gerne vil have et budskab ud, og især et længere af slagsen. E-paper kan bruges til mange ting og Respons2day rådgiver gerne uforpligtende om mulighederne. De hjælper også gerne med at producere indholdet. Måske har I allerede indholdet, men det skal bare fremstå på en anderledes måde? Snak med Renspons2day om jeres ønsker og planer, og de kan både rådgive jer til den bedste løsning og udføre den for jer.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button