Familie og børn

Kørekort til de 16-24 årige

Unge mennesker skal have deres kørekort mens de er unge, det er det nemmeste og billigste. Nogle af de unge mennesker får deres kørekort af deres forældre, hvis de ikke ryger – det har jeg selv prøvet, drengene røg, så det blev billigt dengang, men pigerne røg ikke, så her måtte jeg hoste op med to kørekort, en uges tid efter de havde fået deres kørekort, kom de frem at de røg. Så til ale jer forældre, lad være med at hoppe i samme fælde som mig. Alle mine 4 børn har kørekort i dag, og det er da dejligt at de nu også selv har biler og kan køre hen og besøge mig, eller hente mig fra toget, når jeg ikke selv gider at køre.

Tips-til-koereproeven

Jeg er nu glad for at jeg har et dansk tastatur, for kors hvor var det svært at skrive tips til køreprøve uden vores danske ø. Det tager ikke lang tid mere, så findes der slet ikke mere et kørekort, det hele kommer til at ligge elektronisk på vores mobiler, og det er da smart, for man glemmer jo aldrig sin telefon, men kan godt glemme sit kørekort. Mit eget kørekort skulle have været fornyet for 20 år siden, så ved ikke engang hvad der vil ske, hvis jeg bliver stoppet, for mit navn er ikke længere det rigtige navn der står på kortet. Pyt med det, jeg skal alligevel snart have nyt kørekort når jeg fylder 70 år, så kan jeg jo få skiftet navnet her.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button