Computer og IT

Professionel it-reparation

Professionel reparation af elektronik

Øv øv øv, er mobilskærmen flækket, efter du igen har tabt den på jorden? Eller er batteriet på din computer begyndt at blive irriterende dårligt, så du hele tiden skal sidde med opladeren i stikket? Frygt ej – hjælpen er på vej! Lyder det lidt for kliché? Måske, men ikke desto mindre har ITech-Rep fuldstændig styr på reparation af elektronikdele. Og de kan helt sikkert hjælpe dig!

Fleksibel service

ITech-Rep laver alt it-reparation fra reparation af mobiltelefoner til computere og andre elektroniske dele. De har en afdeling i Odense og i Nyborg, hvor de har walk-in service. Du har altså mulighed for at komme ind i butikken og aflevere din mobil og få den udleveret samme sted igen – smart ikke? Så slipper du for at få den sendt og risikere at lade den havne et fremmed sted med posten. Har du brug for at få det sendt, tilbyder de også udkørselsservice, hvis du foretrækker ikke at møde op i butikken. Serviceniveauet er i top – det er helt sikkert!

Sikker håndtering af elektronikdele

Når du vælger ITech-Rep, kan du være sikker på, at din mobil bliver behandlet på bedste vis. De bestræber sig på hurtig service og bruger udelukkende OEM og originale dele. Måske du ville have gavn af et cover til din mobiltelefon, så du slipper for at rende i tide og utide for at få den repareret – så kan du købe det hos ITech-Rep på farten. De har også stort udvalg af tilbehør, du vil kunne bruge sammen med dit it.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button