Elektronik

Smukt løb på Hjerl Hede

“Sæt farten ned”, lød det bagfra. Det var min kæreste. Vi løb på en smal sti med udsigt ud over Flyndersø, på Hjerl Hede. Jeg løb forrest, han løb bagved mig. Vi lå aller bagest i hele feltet. Kun sweeperen var bag os.
Energien havde været god lige fra starten af løbet, og jeg følte jeg havde gode ben. Men distancen var længere end jeg før havde løbet, så jeg skulle passe på ikke at brænde alt krudtet af. Jeg var i gang med mit første halvmarathon, og stedet var Hjerl Hede i smukke, kuperede omgivelser. Jeg havde været helt vildt spændt og nervøs de sidste 2 uger, især siden jeg skvattede i Frederikshåb Plantage og trykkede et ribben. Det har været meget smertefuldt og endt med jeg slet ikke fik trænet planmæssigt.

Men jeg valgte at tage afsted alligevel. Jeg satsede på det nok skulle gå, med min kæreste ved min side, og så bare tage det stille og roligt.

Jeg havde løbet Hjerl Hede løb før, men aldrig så langt.


Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button