Industri og Erhverv

Få en ståltrappe med stor funktionalitet og holdbarhed

Søger du efter en forhandler der kan levere ståltrapper, bør du kigge nærmere på SER hegn.

SER hegns trapper og ramper er designet til det danske klima, og derfor er alle materialer lavet af varmgalvaniseret jern og rustfrit stål. Gelænderet kan leveres i høvlet træ eller rustfrit stål.

Ståltrapperne og ramperne bruges bl.a. af BaneDanmark, DSB og private jernbaner til intern passage.


Sikkerheden på SER Hegns trapper og ramper er altid i top, og derfor er alle trinene udført i skridsikre materialer. Du kan frit vælge, om der skal være gelænder i begge sider, eller om du kun ønsker det i den ene side.

Under trappen monteres der varmgalvaniserede plader, der hindrer uønsket bevoksning i at vokse op under trappen. Dermed er du også sikret minimal vedligeholdelse.

Trappernes og rampernes ben er udført i firkantet jern med fodplader, der nedgraves på eventuelle skråninger og over grøfter. Det gøres der for at sikre en høj, vedvarende stabilitet og sikkerhed.


Trapperne leveres i alle længder, og trinene kan leveres fra 800 mm til 1.200 mm, så de passer til dit behov.

SER Hegn A/S er udover ståltrappe bl.a. leveringsdygtige indenfor flethegn, stålmåttehegn, elementhegn, mobilhegn, strømhegn, sportshegn og lyddæmpende hegn. Deres hegn har stor funktionalitet og holdbarhed og kan ofte udfylde mere end én funktion i samme løsning. SER hegn går langt for at finde en løsning, der passer til dine behov.

SER hegn har mere end 25 års erfaring med at løse mange forskellige opgaver indenfor opsætning, reparation og vedligeholdelse af hegn, låger og porte. Det gælder eksempelvis passagehindrende hegn i forbindelse med skoler, boldbaner, virksomheder, byggepladser og parkeringspladser.

Kig forbi SER hegn i dag, og se hvad de kan gøre for dig, hvis du er på udkig efter ståltrapper med lang holdbarhed, minimal vedligeholdelse og høj kvalitet.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button