Hus og have

Snedkerkøkken – bæredygtighed 2

På udkig efter et bæredygtigt køkken?

Efterhånden som årene går, så bliver du og din partner måske enig om, at det er ved at være tid til at få opgraderet køkkenet. Det kan være, at de tidligere ejere af huset var en halv meter lavere end jer, hvilket giver nogle seriøse rygproblemer hver gang, I laver farsbrød. Det kan også være at det skrig-orange køkken har mistet sin charme med årene, og at det efterhånden blot udgør emnet for diskussioner, da farven opildner jer begge. Måske I bare er ved at øge værdien af hjemmet, og nu er I nået til det hyggeligste rum af dem alle: køkkenet. Vi samles altid i køkkenet, og derfor bør det være så indbydende som muligt. I kan finde en custom-made løsning, der netop har jeres ønsker og drømme for øje, når køkkenet bliver designet hos Mino Design, der har et bæredygtig køkken til enhver smag.

Bliv inspireret af køkkenet

Der er ikke noget værre end grimme køkkener, hvor den gastronomiske ånd og motivation dør hen, og derfor er det også vigtigt at have et køkken, som er lavet præcist til de behov som I har. Derudover gør det jo ikke noget, at det er smukt at se på og lavet af lækre materialer, som faktisk også er bæredygtige. I kan få en god køkkenløsning ved at vælge et personligt snedkerkøkken fra Mino Design.

Bliv inspireret på Mino Designs sociale medier, hvor der er billeder af køkkenløsninger og den kreative proces, og find idéer til jeres bæredygtige drømmekøkken på deres Facebook og Instagram.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button