Hus og have

Beskyt dit hjem.

Ønsker du at beskytte dit hjem bedst muligt og passe på dine børn og ejendele?
Så er det et smut forbi Somfy du skal!
Somfy er et af danmarks førende inden for sikkerhedsløsninger til dit hjem.
De tilbyder et stort udvalg af egne produkter, hvor du finder blandt andet kameraer, hjemmealarmer og ”alt-i-en” løsninger.

Produkterne du finder hos Somfy er disse såkaldte ”Smart Living” produkter, som giver dig et lettere og mere komfortabel liv, med øget sikkerhed af dig og dine mest betydningsfulde ejendele.
Somfy tilbyder ikke kun sikkerhedsløsningerne som overvågnings-kameraer og alarmsystemer – de producerer også smart living produkter som elektroniske gardiner og markiser, som kan øge din sikkerhed endnu mere. Disse kan indstilles så det ligner at du er hjemme, selvom du ikke er.
En rigtig smart løsning som Somfy også tilbyder er f.eks. udendørs kamera med bevægelsessensor. Så du er forberedt og kan reagere med det samme, hvis nogen skulle forsøge at komme ind i dit hjem.

Alle disse funktioner som sikkerhedsløsningerne og rullegardiner kan betjenes med en TaHoma boks.
TaHoma boksen er ment som hjertet af dit hjem, ved hjælp af opkobling og synkronisering af din nye boks og en app på din telefon, kan du styre dit hjem og organiserer meget mere enkelt, så dit liv bliver lettere og fyldt med komfort.

Hos Somfy arbejder de hver dag på at udvikle nye og bedre løsninger, til dig og dit hjem.
De arbejder faktisk så hårdt, at de har ansat 400 teknikere, så Somfys produkter og smart-home løsninger kan blive så gode som overhovedet muligt. Din sikkerhed er vigtig for os – og derfor overholder alle vores produkter de strengeste sikkerhedsstandarder på markedet.

Vil du beskytte dit hjem på den mest optimale måde, og øge din komfort samt sikkerhed på samme tid?
Så er det bare et klik for Somfy og finde den løsning som passer bedst til dig.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button