Hus og have

Få en professionel boligvurdering

Der kan være rigtig mange forskellige grunde til, at man gerne vil vide, hvor meget ens bolig er værd. Det kan for eksempel være, at man gerne vil have foretaget en professionel vurdering af hus, hvis man står og overvejer, om huset skal sættes til salg, eller hvis man allerede har besluttet sig for, at huset skal sælges. Det kan også være, at man har brug for en boligvurdering, fordi man ønsker at omlægge sine banklån, eller man bare er interesseret i at vide, om boligen er steget i værdi, siden man købe huset. Endelig kan det også være, at man har foretaget nogle større renoveringer af boligen, eller at man har fået bygget en større tilbygning, som i de fleste tilfælde vil øge boligens værdi.

Hvad er min bolig værd?

Vil man gerne vide, hvad ens bolig er værd, er det første man bør at kontakte en ejendomsmægler fra lokalområdet, som har den nødvendige ekspertise og erfaring til at foretage en boligvurdering i det pågældende område.

Der findes desuden flere online tjenester på nettet, hvor man kan gå ind og finde en forventet vurderingspris af sin bolig, men disse sider kan man på ingen måde regne med, da de kun kan give en indikation af, hvilket prisleje boligen ligger i. Bankerne tager som regel kun ejendomsmæglerens ord for gode varer, så skal man have foretaget en professionel vurdering af hus, skal man altså med andre ord finde en ejendomsmægler i nærheden.

Hvis man ønsker at vide, hvor meget boligen er værd, så kan man med fordel kontakte flere forskellige ejendomsmæglere fra lokalområdet for at høre, om de har nogenlunde den samme vurdering. Nogle ejendomsmæglere lægger vægt på nogle forskellige ting, og de kan dermed foretage forskellige vurderinger af boligen.

Stiller man sig selv spørgsmålet: “Hvad er min bolig værd?” Så kan man læse mere om det her: https://www.realmaeglerne.dk/529/vurdering-af-hus

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button