Industri og Erhverv

Punktudsugning og sugearme

FlexAir er et firma, som besidder en årelang erfaring samt ekspertise indenfor alt, der handler om ventilation og udsugning til industrier og erhverv. Uanset hvilken løsning man som kunde har behov for, kan FlexAir hjælpe, idet de designer og producerer løsninger, som er tilpasset ethvert individuelt behov.

Når det kommer til udsugning og ventilation kan det være lidt af en jungle at finde ud af. Det kan det især, fordi der findes adskillige regler og regulativer, som skal overholdes. Dels for at man sikrer en miljømæssig godkendt arbejdsplads, men også fordi man sikrer en sikkerhedsmæssig godkendt arbejdsplads. Synes man som virksomhed, at det er svært at finde rundt i, kan FlexAir også fungerer som sparringspartner på området, og der er derfor også her hjælp at hente fra FlexAir.

Da ikke to virksomheder er ens, tilbyder FlexAir at man som virksomhed kan få besøg af de dygtige og yderst kompetente rådgivere, som arbejder hos FlexAir. Ved at konsulenterne kommer på besøg på virksomheden, kan de få en idé om, hvad det er for en type virksomhed og i langt højere grad vurdere, hvad det er for en løsning, der passer til netop dén virksomhed. Det sikrer, at løsningen kommer til at tilsvare de specifikke ønsker og behov i den givne case. Vil man gerne have konsulent fra FlexAir ud, koster dette helt gratis og der følger ingen yderligere forpligtelser med.

En af de løsninger indenfor ventilation og udsugning, som FlexAir tilbyder er punktudsugning til industri. Når man taler om punktudsugning, foregår det typisk ved hjælp af nogle sugearme, som monteres et givent sted i eksempelvis en produktionshal, hvor der svejses, slibes eller andet, hvorfra der kommer røg, gas damp eller gnister. Ved at have sugearmen placeret lokalt, sikrer man, at giftige stoffer såvel som ikke giftige stoffer øjeblikkeligt ledes væk fra stedet, hvorved medarbejderne eksponeres mindst muligt. Dette hjælper med til et miljøforbedret arbejdsmiljø.

Vis mere

Relaterede nyheder

Back to top button